Tuesday, May 8, 2012

Jasin Jamboree 2012

    Bertarikh 29hb April 2012, rakan rakan Kerteh Cyc telah menyertai Jasin Jamboree bertempat di IPD Jasin. Kesemua rakan rakan Kerteh Cyc yang hadir pada hari tersebut dapat menamatkan kayuhan dan mereka semua berpuashati, dan ianya menjadi satu kenangan manis buat mereka.

     Admin ingin mengucapkan taniah kepada pihak penganjur dan mereka yang terlibat dalam menjayakan acara ini. Berikut adalah sedikit gambaran yang boleh dikongsi.
Tapak Permulaan
2,000 lebih orang peserta
Bergambar sebelum bermula
Saudara Yazid Ali
Kayuhan bermula
Suadara Yazid memulakan kayuhan
Din SCUBA ditinggalkan Yazid
Menghampiri laluan offroad
Din SCUBA ketinggalan didownhill Bukit Langsat

Laluan berbecak
Saudara Malek, cara kayuhan yang mantap
Orang muda tercabar dengan cara kayuhan Yazid

Menunggu cabutan bertuah


Bersama sama rakan dari Dungun dan Paka

Para Peserta sabar menanti Cabutan Bertuah

Bersiap sebelum memulakan kayuhan

      Akhir kata, rata rata yang menyertai Jamboree baru baru ini amat berpuashati. Taniah kepada pihak penganjur dan mereka yang terlibat.1 comment:

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI